Мъжкият начин за навлизане в Сърцето

Друнвало Мелхизедек


Приготви място за медитация. Изключи телефона, и нека хората около теб да знаят, че не трябва да те безпокоят. Сложи си маската за очи или затъмни помещението така, че да не се вижда светлина. Използвай възглавница ако седиш с кръстосани крака, ако си на стол, нека стъпалата ти да се допират плътно до пода. Изправи гръбнака и се настани удобно. Ако трябва да кашляш, за да прочистиш гърлото си, направи го сега. Започни да дишаш равномерно, същата продължителност за вдишване и издишване.

Забрави външния свят, той ще си бъде там, когато се върнеш. Започни с виждането или усещането на някое красиво място в природата. То може да бъде до океана, пустинята или в планината. Ако например е в планината, виж прекрасните бели плаващи облаци, дърветата, птиците във въздуха, реката, която тече наблизо. Помириши въздуха... Нека сърцето ти се отвори и се потопи в Любовта, която изпитваш към това място. Нека Любовта ти се разрастне, така че да чувстваш Любов към цялата природа. И нека Любовта ти се разрастне още повече, така че да я почувстваш към Майката Земя, живият дух на Земята. Тя е твоя Майка и те обича безмерно, тя ти е дала всичко, което имаш, дори тялото ти. Когато почувстваш Любовта силно в сърцето си, вземи тази Любов и я постави в малка сфера и със своето намерение я прати от сърцето си в центъра на Земята. Така че Майката Земя да може да я почувства. И след това изчакай... Изчакай докато Майката Земя изпрати своята Любов към теб. И Тя винаги го прави; Тя те винаги те е обичала, защото ти си нейно Дете. Когато почувстваш Любовта й да се връща към теб, почувствай как тази Любов се движи през тялото ти, през цялото ти същество, към Светлинното ти тяло. Нека отиде, където пожелае. Просто чувствай прекрасната Любов на Майката Земя да те изпълва...

Когато ти се струва, че е време и без да прекъсваш връзката си с Майката Земя, обърни вниманието си към Нощното Небе. Виж Млечния път, планетите, Луната, почувствай дълбочината на пространството, почувствай в сърцето си красотата на звездите. И отвори сърцето си за Любовта, която чувстваш към Божествения Баща. Божественият Баща е Всичко от Творението, различно от Земята... И когато Любовта към него се заздрави и разрасне, постави я в малка сфера и я изпрати към Слънцето или към решетките на съзнание, ако ги разбираш. И чрез двата начина достигаш до Божествения Баща и той ще почувства Любовта ти. И след това изчакай... Отново изчакай докато Любовта на Божествения Баща не дойде до тялото ти, и тя винаги идва. Твоят Баща винаги те е обичал и винаги ще те обича, без значение какво става. Ти си негов Син или Дъщеря. Ти си този, заради когото създаде Вселената, дори и може би да не го разбираш... Когато Любовта Му достигне до тялото ти, нека да се движи където иска. Във фините ти тела, към Светлинното тяло, нека да навлезе във всичко, което си ти.

В този момент ти преживяваш Свещената Троичност, защото Ти си в свещения тръгълник от Любов - твоята Божествена Майка и Божествен Баща се обичат помежду си, и теб - Тяхното Божествено Дете - този тригълник е тайният проход, през който можеш да влезеш в Сърцето си и да осъзнаеш Великия Дух - Бог.

В този триъгълник от Любов просто се отвори за присъствието на Бог. Знай, че всичко е цялостно, завършено и перфектно.

Сега пътуването в тялото започва. Това е мъжкият път към Сърцето. Виж или почувствай себе си как напускаш главата си и пътуваш към гърлената си чакра. Изчакай там за момент и почувствай мекото гърло около теб... Сега продължи движението си към Сърцето. Когато можеш да видиш, почувстваш или усетиш Сърцето си пред теб, тогава почувствай или усети Тороидното поле около теб. Отиди върху него и виж върха на малкия Торус. Погледни надолу от този Торус. Опитай се да почувстваш в коя посока се върти твоя Торус - дали наляво или надясно. И нека Духът ти да се отпусне и почине на върха му, като листо върху повърхността на река и се остави да бъдеш понесен от този вортекс. Като се движиш във вихъра му отново и отново, ти си погълнат от този вортекс и започваш да се движиш все по-бързо, приближавайки се към центъра му. Все още се въртиш и въртиш в него. Когато стигнеш центъра, усещаш как пропадаш вътре в него. Като вода във водовъртеж.

Остави се да паднеш. След момент или два ще се усетиш в много спокойно място - сякаш си в окото на урагана. Няма движение. Сега си там - в свещеното пространство на Сърцето си. Обикновено е тъмно и топло. Първото нещо, което правиш, е да поискаш да бъде светлина. Тази светлина може да дойде по различни начини. Някой път бързо, друг път да се издигне като мъгла, понякога много нежна, друг път много ярка и в екзотични цветове. Ако светлината не дойде - не се безпокой - това ще стане следващия път. Независимо дали е тъмно или светло, осъзнай вибрацията, която е навсякъде. Тя е във всичко. Дори в пространството около теб. Послушай я за момент. И след това използвай гласа си, вибрирайки хъм и се опитай да дублираш вибрацията по най-добрия начин, по който можеш. Много е важно да запомниш вибрацията, за да можеш да използваш тази вибрация следващия път, когато искаш да се върнеш. Но тя има и други приложения, както скоро ще разбереш. Като нежно повтаряш вибрацията или звука, започни да изучаваш. Огледай се и открий какво има там. Това може би са писания, йероглифи или пиктограми по стените. Ако не знаеш какво означават, скоро ще разбереш. Може би има кристали около теб, които съдържат познанието за миналото ти. Може би има светлинни полета, които съдържат мъдростта ти. Скрита в това пространство е и причината да дойдеш на Земята преди толкова много време. Твоето предназначение да бъдеш жив тук.

Ако това е твоето първо идване в пространството, просто изследвай около себе си и бъди сам с Бог и твоето Свещено място. Когато ти се стори, че е време, върни се към гърлената чакра и след това към главата.

Ако това е твоето второ идване в свещеното пространство на Сърцето, тогава нека интуицията ти те води към малкото място в това свещено пространство. Никой освен теб не знае как изглежда това малко място. Намери го и пристъпи отвъд него, вибрацията се издига до друга октава. Ти ще знаеш. Това малко място в Сърцето е най-святото от светите. В това място ти ще откриеш Бог, но как Бог ще се прояви пред теб, зависи само от самия Бог. И това може да не стане този път, а следващия, когато Бог ще ти позволи да преживееш даровете Му.

В това малко място всички неща са възможни във външния свят. И от тук твоите мечти могат да станат реалност. Сега е времето да бъдеш сам с Бог и твоето Свещено пространство.

Когато времето ти се стори подходящо, върни се към гърлената си чакра и след това към главата.

В Свещеното пространство на твоето Сърце, Любовта е Светлината.