Мер Ка Ба
Школата на Мистериите

Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек
и Център Сен Жермен
ви канят да се потопите в Пространството на Сърцето
и да живеете в своето живо Мер Ка Ба поле

Научете как да активирате своята Мер Ка Ба и да се завърнете цялостно в единното съзнание заедно с Георги Георгиев

Програма на семинарите 'Пробуждане на Озареното Сърце' в България


Георги Георгиев е част от 'Школата по Припомняне' на Друнвало Мелхизедек - организация, създадена, за да може древното познание за телата ни от светлина и божественото пространство вътре в нас да достигне до човечеството в съвременната епоха. Георги е сертифициран като преподавател от Друнвало Мелхизедек и от години споделя неговото послание с всеки, който търси в себе си изначалната връзка с източника на безкрайна любов и мъдрост и път към светлината.

'Пробуждане на Озареното Сърце' учи на древните и свещени практики на Сърцето по начин, достъпен за разбиране от модерния човек. Чрез Тантра на Сърцето или освобождаването на безкрайната любов вътре в нас можем да съживим тялото от светлина, чрез което сме дошли в това измерение и на тази планета. В този семинар за първи път от древността се разкрива как Мер Ка Ба чрез връзката й с Мъничкото Пространство на Сърцето може да разгърне пълния си потенциал и чрез нея всеки да сътвори нов път в живота си.

Този семинар е кулминацията в делото на живота на Друнвало Мелхизедек, която обединява всички аспекти от Мер Ка Ба, Навлизане в Свещеното Пространство на Сърцето и Небе-Земя-Сърце.
Мер Ка Ба Активация
Грешки при активацията на Мер Ка Ба
Безкрайният Дъх
Творение в ПустотатаТук можете да откриете медитации и информация за Школата на Мистериите, Мер Ка Ба. Публикувана е медитацията за активация на Мер Ка Ба чрез използването на мудри, дъхове и команди от ума, която, ако прочетете внимателно темите във форумите от 2006 г., ще разберете, че не е подходяща да бъде използвана от всеки и в този вид.

Предлаганият начин за активация на Мер Ка Ба в миналото чрез организацията 'Цветето на Живота' и книгите на Друнвало 'Древната тайна на Цветето на Живота' е съотвествал напълно на нашето собствено ниво на съзнание и възможности в миналото. Но Мер Ка Ба, създадена само чрез ума и мозъка е изключително ограничена в своето проявление. Когато тялото от светлина, чрез което сме дошли в това измерение и което ни е необходимо, за да можем да прекрачим отвъд всичко познато за хилядолетия, се активира в Мъничкото Пространство на Сърцето, или Вечният Океан от Светлина, в който Бог и ти сте Едно, то може да разгърне пълното си великолепие и цялата си мощ. За да можем да ги използваме както Източникът е възнамерил.

Медитацията за активация чрез ума е поместена тук, с надеждата, че само хора, които са открили пътя към своето собствено сърце, ще я използват и чрез любовта си ще възкресят Мер Ка Ба полето около себе си. За всички останали, които не разбират този дълбок процес на активация на светлинното тяло, медитацията е с прекалено много странични ефекти и не я препоръчваме. Създателят на тази медитация Друнвало Мелхизедек също не препоръчва да се използва, поради което и променя изцяло медитативните техники за припомняне на Мер Ка Ба. Ако имате интерес към тази област от човешкото съзнание, ви препоръчваме да потърсите някои от преподавателите от Школата по Припомяне на Друнвало и да преминете през пълния процес на активация на Мер Ка Ба от сърцето. Целенасочено текстът на медитацията е оставен на сайта, защото първо е публикуван с разрешението на Друнвало и редакторите на неговите книги, и второ - защото всеки един детайл от описанието е проверен и е представен в оригиналната му форма. Публикувани са също така допълнителни обяснения от Друнвало за възможните недоразумения и грешки, които хората правят. Така или иначе тази медитация може да бъде открита в интернет пространството във всякакви изкривени и видоизменени форми и за да се избегне объркване, я оставяме тук във възможно най-чист вид.


Шамбала Махатма Микротрон Медитация Шамбала Енергията Мер Ка Ба Семинари Сайт